Kaki Novel 8 !


Hello semua,  dah lama jgk tak post Novel kan kan :D so post apeq kali pasal novel 
yang baru jerk apeq beli & abis baca :D *weeeeee . So nie die ringkasan novel tuh :D


Kita dirancangkan untuk bertemu...
Kita ditakdirkan untuk berjumpa...
Namun adakah untuk bersatu...buat selamanya ?

Adrianna Mayesa, seorang pekerja butik pakaian yang
sanggup berbuat apa sahaja untuk menyara keluarga tirinya
walaupon sering ditindas, malah dieksploitasi oleh mereka.

Salah faham yang berlaku ketika dia menghantar pakaian 
ke rumah pelanggan, membuatkan Adrianna terjebak ke dalam
perkhawinan kontrak yang merubah tiga ratus enam puluh darjah 
paksi hidupnya.

Bermula dari detik itu, dia hidup dalam kemewahan di 
samping Tengku-tengku yang bermacam ragam, di samping
menjalani kehidupan sebagai seorang isteri kepada Tengku Farriel
Izumi, seniornya ketika di sekolah yang tidak pernah suka dan senang 
dengan kehadirannya.

Di saat Adrianna mula selesa dengan kehidupannya,
sesuatu yang selama ini dirahsiakan dan langsung tidak diketahuinya
muncul... lantas meragut kebahagiaanya .

Aku sanggup mempertaruhkan segala milikku untuk cintamu....


Nak tahu Kesudahannya ?
Boleh Beli Di BOOK STORE terdekat . hahaha
Just RM 18.00 only .

Sekian Terima Kasih <3
*Kalau Berkenan LIKE larh yerk :*



8 comments:

  1. wah.. guys bace novel.. menarikkk! hehehe.. sy pun dah lame tak bace novel.. bace entry blog jer :)

    ReplyDelete
  2. nurul mazni : kalau boring2x jerk baca . sekadar penghias hari :D btw thankz singgah blog apeq :D

    ReplyDelete
  3. heh~~gua da lame khatam novel tu..da dua tiga kali ulang bace..cuba la baca novel yg HLOVATE tulis..ag bez..then aku dan dia pon bez gak!!wahhh..ak pon kaki novel!ag satu..novel yg ramli awng murshid karang pon bez!heh!

    ReplyDelete
  4. wahhh . byk sngguh suggestion . tq tq .
    apeq nie maen beli jerk . rasa macam best apeq beli . setakat nie apeq suka karya hasil keluaran Kaki novel . btw thankz for info yg noni bagi :D

    ReplyDelete
  5. best kan citer die .
    cerita yg simple :D

    ReplyDelete