Kaki Novel 4 !

Hello you all, Sorry lama tak update. Bz skit larh. Byk proposal nak kene siapkan n submit this week. Dengan jari tgn kiri aku patah akibat futsal.So tak leyh nak Taip lama2x sgt.  Anyway harinie update pasal novel larh. aku baca tyme sbelum nak tido.*jiwang abis. haha Nie novel terbaru yang aku baru abis baca. 4hari jgk larh nak menghabiskan novel nie.BTW nie ringkasan novel yg baru sajer aku abis baca :D


SEPUPUKU SUAMIKU

Siapa kata kahwin dengan sepupu sendiri tak boleh bahagia? kalau dah 
cinta, anjing dan kucing pon boleh hidup bersama, Nana dan Hisyam 
telah membuktikannya. Walaupon Perkahwinan mereka hanya kerana
ingin menjaga maruah keluarga, tetapi mereka masih mampu hidup 
bahagia. Cinta yang disemai semakin hari semakin segar mewangi.

Tetapi entah dimana silapnya, badai tak henti-henti melanda. Satu per 
satu dugaan mendatang hingga merobek tangkat hati mereka.

Si kekasih datang menuntut janji. Nana tak dapat bertahan. Andai
perpisahan sudah ditakdirkan buat mereka, dia pasrah.

Bagi hisyam pula, andai bercerai badan sekalipun cintanya tetap utuh 
buat Nana.Tiada cinta lain baginya. Hani hanya perosak. Johan Hanya 
datang menggangu. Tidak goyah walau sedikit pun cintanya buat si 
isteri.

Ketaksuban cinta Hani pada Hisyam tak dapat disangkal. pelbagai cara
dilakukan agar hisyam kembali semula padanya. makin kuat hisyam
menolak, makin kuat dia menarik. Demi cinta, andai terkorban diri 
sekalipon dia sanggup.

 Johan pon begitu. dalam hatinya hanya ada Nana. Selagi Nana tidak
menjadi miliknya, selagi itulah dia akan berusaha.

"Abang, hati Nana hanya ada satu. sekali Nana jatuh cinta, untuk
selamanya hati nana kat orang tu. Nana harap abang mengerti"

Mampukah mereka menepis segala rintangan yang mendatang?
Mampukah mereka membina impian seperti yang diangankan?
Berpeganglah pada janji tuhan dan percayalah pada kuasa cinta.

Andai kau tercipta untukku, kita tetapkan bersatu walau terpisah 
1000 tahun

Nak tahu Kesudahannya ?
Boleh Beli Di BOOK STORE terdekat . hahaha
Just RM 19.00 only .
Sekian Terima Kasih <3

8 comments:

  1. ade usha at tesco tp x terbeli un. :p

    ReplyDelete
  2. citer die not bad larh .
    kire nye puas aty larh beli .
    hehee :D

    ReplyDelete
  3. penulis natasha ellyna takde ke apek ?

    ReplyDelete
  4. die boleh ke tulis novel ?
    hahahahaha

    ReplyDelete
  5. saya dah bace..citer dia best lah..

    ReplyDelete
  6. Tau pon .
    kisah cinta yg agung . hahahaha
    ketepikan cinta sbbkan harta .
    :D

    ReplyDelete